Versnel de optimalisatieaanpassing van de transportstructuur om speciale acties uit te voeren

24/04/2022 0 Comments

Versnel de optimalisatieaanpassing van de transportstructuur om speciale acties uit te voeren

Op 18 november heeft de offici?le website van het Ministerie van Transport een kennisgeving gegeven over het uitgeven van het "algemene transportdiensten 145 ontwikkelingsplan" (hierna "plan" genoemd)).

Onder hen wordt voorgesteld om de aanpassing van de transportstructuur te versnellen, speciale acties uit te voeren voor de constructie van transportstructuuraanpassingsdemonstratiezones. In het bijzonder verdiepen de constructie van de aanpassingszone van de transportstructuur in Peking, Tianjin en de omgeving, Beijing-Tianjin-Hebei en de omgeving, de belangrijkste haven van de haven van Yangtze en Tangshan Port, Huanghua-poort, de cola, enz ., Waterweg, gesloten riemcorridor, nieuwe transportverhouding van energievoertuig bereikte 70%, en het aandeel groen transport in steenkool, erts en cola, enz. Van grote industri?le en mijnbouwbedrijven, enz. In de regio.

Bouw van de transportstructuur van Jinshan Mongoolse belangrijkste productiegebied, krachtig bevorderde de bouw van vrachtspoorweg en spoorweglijnen in de regio. Tegen 2025, Shanxi, Shaanxi, Bulk Cargo van Mongoli? (Puchang), een jaar van 1,5 miljoen ton en het aandeel van Kolenmijn- en kolenlogistiek Park Spoorwijdte gewijd lijnen of speciale spoorwegtoegang tot de provinciale transportvraag wordt sterk verbeterd, en het aandeel van kolen- en cokesrail transport van steenkool- en cokesrails in de provinciale (gebied) tunnel is ongeveer 80%.

(Reporter Tao Feng Wang Chen Ting).