Yunyan District: de massa’s "hart" kaders "op de kwestie"

05/05/2022 0 Comments

Yunyan District: de massa’s "hart" kaders "op de kwestie"

Yunyan District heeft uitgevoerd "Ik heb een praktisch ding voor de massa’s", "Ik heb een hart" Cadre "op de kwestie" Dit jaar heeft Yunyan District de praktijk uitgevoerd van "Ik doe praktische dingen voor de massa’s". Zoals Vanaf nu hebben een totaal van collectieve SIR, 587 echte dingen, 548 stuks voltooid en is het voltooiingsgraad%.

  Yunyan District gezet "Ik doe praktische dingen voor de massa’s" als de belangrijkste politieke taak, een van de meest urgente levensonderhoudtaken van mensen, heeft het hele district altijd "zorgen maken, problemen, zorgen", volgens het hele district. Het principe Van "Snijden Klein, kan laag, effect", vragen om mensen, vragen om mensen, vragen om mensen, serieus een goed werk doen in de "intieme mensen" "warm hart".

  Doe goed werk in de "mensen" van de mensen. Yunyan District gevraagd door vragenlijst, praat over vragen, integratie, "drie vragen" om nauwkeurig te vinden, "haast to de verwachtingen" en de levensonderhoud van mensen.

Vragenlijst die de vraag stelt voornamelijk door de deur, bel, distribueer de vragenlijst, stel de opvangdoos in, enz., Verzamel de mensen. Suggesties waren voornamelijk door het bijeenroepen van dam, bewonersraden, enz., Geconcentreerd in het bezoeken van de publieke opinie en zwervende uitgebreide collecties.

De ge?ntegreerde media vertrouwt vooral in de eerste plaats van het District-niveau WeChat Public Number, de klant en andere nieuwe mediaplatforms, via de kolom "Yunyan Ge?ntegreerde rechte expansie", realiseert zich de uitbreiding van het publiciteitsplatform in het district en Qi Zheng.

Tot nu toe worden 3.589 verzamelde kwesties verzameld door "drie vragen", en de vorming van 501 echte dingen kunnen worden afgehandeld. Doe goed werk in de "intieme persoon" voor de mensen.

Yunyan District heeft 17 echte dingen voltooid bij de implementatie van nieuwe ontwikkelingsfilosofie. Onder hen wordt toegekend 31 high-tech ondernemingen om 31 high-tech ondernemingen te subsidi?ren en 102 nieuwe energie oplaadpalen en 325 5G-basisstations.

In de consolidatie van het uitbreiden van de resultaten van het extraheren van de armoede werden 72 praktijken voltooid.

Onder hen, in het hele district, 56 verse supermarkten opgezet een contraparmiteitsverlaging productverkoopgebiedteller, de opgehoopte omzet bereikt 45,75 miljoen yuan. In het geval van het verzekeren van het levensonderhoud van de fundamentele mensen, werden 323 dingen voltooid.

Onder hen waren er 3 primaire en middelbare scholen en kleuterscholen en 2.580 nieuwe graden; 9 oude communautaire renovatieprojecten werden allemaal begonnen; 70.000 vierkante meter nieuw groen land, 2555 stedelijke parkeerplaatsen.

  Doe goed werk in het "warme hart" van praktische voordelen. Yunyan District heeft de massa-tevredenheid altijd gebruikt als een standaard voor het testen van praktische resultaten, het draaien van de "probleemslip" weerspiegeld door de massa in de "werkorder" en verandert de "werklijst" naar het "transcript" en het formuleren van "collectie" Collectie Gesloten LOOP van probleem, oplossen van problemen, offerte, tracking en loggen. Tot nu toe is het aantal herzieningen meer dan 220.000, en de praktische tevredenheid is ongeveer 98%. "De harten van de massa’s" is ons ‘op het hart’. Vervolgens zullen we ook de ‘sterke provinciale hoofdstad’ promoten als het doel, voortdurend het gevoel van jurisdictie, geluk, veiligheid verbeteren.

Tegelijkertijd samenvattend, met behulp van de ervaring van "Ik heb gevormd", heb ik praktische activiteiten ge?mplementeerd voor de massa’s ", bevorder de normalisatie van de mensen, en het bereiken van de partijgeschiedenis, het bereiken van de opleiding, de daadwerkelijke resultaten, Echt de geschiedenis, schoolgeschiedenis, leergeschiedenis, geschiedenis, geschiedenis leren.

"De relevante persoon die de leiding heeft over Yunyan District zei.

(Reporter Liu Juan).