"Pengcheng Cup" Chess Kwalification Lugui, Zhu Jin won de mannelijke, vrouwelijke groepskampioen

02/01/2001 0 Comments

"Pengcheng Cup" Chess Kwalification Lugui, Zhu Jin won de mannelijke, vrouwelijke groepskampioen

  Xinhuanet Shenzhen 9 december, de eerste "Pengcheng Cup" schaakkwalificatie voor de 2020 "Pengcheng Cup" schaakkwalificatie op de 9e van Shenzhen Longgang Training Base. Twee Zhejiang Chessrs Lu Shang Lei en Zhu Jier hebben uitstekende prestaties, vertakking van mannelijke en vrouwelijke groepskampioen.

  Deze competitie is ook het eerste evenement dat in China’s International Chess National Team Shenzhen Longgang-trainingsbasis in China heeft ingeluid.

Het spel is een mannelijke en vrouwelijke twee groepen. Er zijn 12 huishoudelijke meesters om deel te nemen aan de concurrentie, en de tijdslimiet is 15 minuten per kant en elke stap wordt 10 seconden toegevoegd. Kroon, Azi? en derde militaire bonussen zijn 30.000 yuan, 20.000 yuan en miljoen.

In de zes spelers in de mannengroep waren er vijf speciale meesters Lu Shanglei, Zeng Zeng, Xu Yunlun, Liu Qingnan en Liu Yan, en een internationale meester.

  De competitie is zeer intens en de 70% van het bureau is hoog. Het hoogste niveau van de twee cycli van Lu Yile zijn stabiel en eindelijk 5 wint 4 en 1 of 7 punten ontvangt een kampioen. Dai Chang Mensen krijgen de runner-up.

Liu Yan gerangschikt op de derde plaats in 5 punten.

Xu Yunlun, Zeng Zeng en Liu Qingnan rangschikte vierde tot zesde cijfers in divisie, respectievelijk 4 punten en 3 punten. De vrouwengroep van zes spelers omvat ‘s werelds schaaktan Zhongyi, de drie Olympische Champions Zhao Xue, Ding Yizhen en Guo Qi, en de twee hoop van de ster Zhu Jilong en Song Yuxin.

Net als de mannengroep is het vrouwenteam ook 70% van het spel en niemand blijft ongeslagen. De hele wedstrijd Zhu Jin en Tan Zhongyi zijn concurrerend en uiteindelijk heeft Zhu Jier 7 punten in 5 overwinningen en 4 en 1, en valt op in de sprint. Na de wereld won Tan Zhongyi de runner-up. Zhao Xue werd in het laatste moment in drie a gebracht. De eerste cyclus van de eerste lusranglijst, de tweede cyclus, de tweede cyclus, gespeeld, heeft eindelijk vierde in punten gerangschikt.

Guo qihe Ding Yizhen Geclassificeerd als vijfde en zesde in respectievelijk 4 punten en punten.

  Deze competitie wordt gehost door Shenzhen Culturele Radio, Televisie Toerisme Sportbureau, LongGang District Cultural Radio en Televisie Toerisme Sport Bureau en Longgang District International Chess Association, Shenzhen Chess Hospital, Shenzhen Pengcheng Chess Club Co., Ltd. en Longgang District Longyuan International Chess Training Centrum.